ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Словенија

Блед, Словенија

Блед, Словенија

... едно од најубавите алпски одморалишта со блага и лековита клима и топла езерска вода.

Крањска Гора

Крањска Гора

Крањска гора, град под Јулијските Алпи, организатор на трките на Светскиот куп...

Мариборско Похорје

Мариборско Похорје

Еден од најголемите ски центри во Словенија које е организиран по урнек на австриските ски центри. Уживање за сите скијачи, за аматери и професионалци.