ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55
Пампорово, зима 2019/2020

112    +(359)1471

374 км

МАПА НА
СКИ ТЕРЕНИ
СНЕЖНА
ПОКРИВКА
ВЕБ
КАМЕРИ
SKIPASS SOS / ПОМОШ НА ПЛАНИНА ОД СКОПЈЕ

Пампорово, зима 2019/2020

Ски центарот Пампорово е лоциран во срцето на Родопите. Тоа е најсончевата планина во Бугарија. Ски патеките на Пампорово се безбедни, добро одржувани и во одлична состојба. Поради благите падини особено e погодно за почетници во скијањето. Има и тешки патеки како што e "Ѕидот" за понапредни скијачи. Во близина на терените достапно е изнајмување на ски опрема, ски школо и карти за скијање, или таму можете да ја подигнете ски орпемата што сте ја изнајмиле при резервација на вашето зимување.

 

Апарт Хотел Forest Nook 3*, Пампорово

Апарт Хотел Forest Nook 3*, Пампорово

- (HB)

Еден од најголемите комплекси во Пампорово. Се наоѓа на главна улица на околу 600м од ски- лифотвите.

Апарт Хотел Nevada 2*, Пампорово

Апарт Хотел Nevada 2*, Пампорово

- (ВВ, HB)

Апарт хотел Nevada се наоѓа на само неколку чекори од ски-лифтовите во Памопрово.

Хотел Stream resort 3*, Пампорово

Хотел Stream resort 3*, Пампорово

- (ВB)

Лоциран на 500м од селото Малина и на 250 метри од гондола.

Хотел MPM Merryan 3*, Пампорово

Хотел MPM Merryan 3*, Пампорово

-25 % (HB)

Лоцитан во центарот на Пампорово, изграден во традиционален стил.

Хотел Prespa 3*, Пампорово

Хотел Prespa 3*, Пампорово

-10 % (HB)

Во центарот на Пампорово, одлични услови, ниска цена.

Хотел MPM Mursalitsa 3*, Пампорово

Хотел MPM Mursalitsa 3*, Пампорово

-15 % (HB)

На 300м од ски патеките, 1 км од Студенeц и 4км од центарот на Пампорово.

Апарт Хотел Kamelia 4*, Пампорово

Апарт Хотел Kamelia 4*, Пампорово

-10 % (HB)

Нов комплекс, одлична локација - директен пристап до ски патеките.

Хотел Dafovska 3*, Пампорово

Хотел Dafovska 3*, Пампорово

 (HB)

во центарот на Пампорово, на 500м од ски-лифтот...

Хотел Orpheus 4*, Пампорово

Хотел Orpheus 4*, Пампорово

  -10% (ВВ, HB)

Хотелот се наоѓа на 300м од центарот и на 200м од скилифт станицата 1 во Пампорово.

 

Хотел Finlandia 4*, Пампорово

Хотел Finlandia 4*, Пампорово

-10 % (HB)

Елегантен хотел со квалитетна услуга кој се наоѓа на 800м од ски лифтовите.

Хотел Perelik 5*, Пампорово

Хотел Perelik 5*, Пампорово

-15% (ВВ, HB)

Еден од најголемите хотели во Пампорово, во центар, 1км од ски-лифтот.

SPA

Хотел Orlovetz 5*, Пампорово

Хотел Orlovetz 5*, Пампорово

-15% (ВВ, HB)

Сместен во централниот дел на Пампорово, на 3 мин од ски-автобуската станица.
SPA

Хотел Pamporovo 5*, Пампорово

Хотел Pamporovo 5*, Пампорово

-20% (BB, HB)

950 м од центарот на Пампорово, 600 метри од Студенец...

Complex Malina Residence, Пампорово

Complex Malina Residence, Пампорово

-20% (НАЕМ)

... во близина на вилите Малина во и ски-лифтовите.

Sunny Hills, Пампорово

Sunny Hills, Пампорово

-10% (BB,HB)

Нa 350 метри од најблискиот ски-лифт, со модерен планински дизајн...

Belmont Ski and SPA Hotel 4*, Пампорово

Belmont Ski and SPA Hotel 4*, Пампорово

-10% (HB)

... на 1 км од ски патеките.

Хотел Snezhanka 3*, Пампорово

Хотел Snezhanka 3*, Пампорово

-10% (HB)

... во самиот центар на Пампорово.

 

Murgavets Grand Hotel 4*, Пампорово

Murgavets Grand Hotel 4*, Пампорово

-10% (BB, HB)

.во центарот на Пампорово, на само 500 метри од најблиската скијачка патека.