ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Франција

Val Thorens, Индивидуални поаѓања

Val Thorens, Индивидуални поаѓања

Наем на студија/апартмани за две и повеќе лица за 7 ноќи
Цена од: 300€ за наем на студио за 2 лица.

Val Thorens, Пакет Аранжман

Val Thorens, Пакет Аранжман

ПАКЕТ АРАНЖМАН: АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ + СМЕСТУВАЊЕ + SKI PASS - ЦЕНА ОД 459 €