ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55
Зима, 2019/20

Зима, 2019/20

Босна и Херцеговина

Босна и Херцеговина

... Олимпискиот центар Јахорина, со повеќе од 20 км ски патеки за скијање по патеките на олимписките победници.

Бугарија

Бугарија

Голем избор хотели во прекрасните Банско, Боровец, Пампорово, Сандански, Велинград...

Словенија

Словенија

Словенија е одлична дестинација за љубителите на природата и скијањето.

Србија, Копаоник

Србија, Копаоник

 Најголемиот скијачки центар во Србија и несомнено еден од најдобрите центри во овој дел од Европа

Франција

Франција

... Француските алпи за најдобро скијање!

Зима на море во Шпанија

Зима на море во Шпанија

... Зима на море и посета на Саграда Фамилија / 7 ноќевања, 8 дена / директен лет од Скопје / КОСТА БРАВА И МАРЕЗМЕ