ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Мариборско Похорје

Мариборско Похорје/ Зима 2019 –  одмор, спа и ски
Најголемиот ски центар и најголема туристичка атракција за време на зимскиот период во Словенија,  оддалечен само на еден час од главниот град. Па затоа доколку планирате даго помине тука зимскиот одмор може да ја посети и прошетате Љубљана. И покрај големиот број на посетеност, Мариорско Похорје успешно гоима зачувано своето природно богатство. Можете да уживате во возење со велосипед, нордиско скијање, јавање коњи, а и да се опуштите во некој од бројните wellness центри. На главниот гребенна планината Похорје се наоѓаат неколку познати туристички центри, кои нудат разни активности и во зимскиот и во летниот период. Мариборско Похорје – Уживање за сите скијачи, за аматери и професионалец.
Причината зошто скијачи од сите возрасти и нивоа на умешност го сакаат Мариборско Похорје се нејзините стази од разни категории кои се протегаат по должина од 41,5 km,кои гарантираат снежни покривки во текот на целата сезона – од декември до април. Ски центарот има три нивоа: низок “Snow Stadium”, среден “Bolfenk” и висок “Aresh”. Доколку оваа зимаго посетувате Мариборско Похорје, големиот избор на хотели и апартмани ќе допринесат вашиот престој да го доживеете  и уживате во целост. Одберете го вашиот фаворити спремете за најубавото зимување досега.

Апартманско сместување

Апартманско сместување

Апартмани Bellevue

FIRST MINUTE ПОПУСТ 10%

Хотелско сместување

Хотелско сместување

Hotel Hotel Arena 3*, Arena 4*, Hotel Habakuk 4* и Hotel Bellevue 4*

FIRST MINUTE ПОПУСТ 15%

Пред секое патување ве молиме, внимателно да ги прочитате Општите услови за патување на ДТУ ПЕТ.АЕРО и СКТМ, бидејќи тие се дел од секоја Програма и Договор за патување.

Агенцијата го задржува правото 7 дена пред почеток на патувањето да го откаже аранжманот.