ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Крањска Гора

Крањска Гора е познат зимски и летен туристички центар на североистокот на Словенија, кој се наоѓа во близина на границите со Австрија и Италија, а граничи и со Националниот парк Триглав на југ. Доколку барате идеална дестинација за зимски одмори, Крањска Гора е вистинскиот избор за вас.
Импозантните шумски врвови на Јулиски Алпи, кои се протегаат од Мојстран до Ратече и скијачките површини меѓу нив привлекуваат голем број  планинари, алпинисти, велосипедисти и скијачи. 
Скијањето во Крањска Гора е одличен избор за сите љубители на зимските спортови, како и за оние кои се нови во ваквите активности.

 

APARTMANI VITRANC 3*

APARTMANI VITRANC 3*

Локација: Во центарот на Крањска Гора, на 50 метри од ски терените.

  

HOTEL ŠPIK 3*

HOTEL ŠPIK 3*

Локација: оддалечен на 4,5км од Крањска Гора. 

      

ALPSKI RESORT ŠPIK 4*

ALPSKI RESORT ŠPIK 4*

Локација: оддалечен на 4,5км од Крањска Гора. 

      

HOTEL KOMPAS 4*

HOTEL KOMPAS 4*

Еден од најголемите хотели лоциран во близина на центар и ски терените

    

Ramada Hotel & Suite 4*

Ramada Hotel & Suite 4*

Во срцето на градскиот метеж, на 150м од ски терените.

    

Hotel Ramada Resort 4*

Hotel Ramada Resort 4*

На 100м од центарот на градот, на самиот почеток на ски стазите.

      

Пред секое патување ве молиме, внимателно да ги прочитате Општите услови за патување на ДТУ ПЕТ.АЕРО и СКТМ, бидејќи тие се дел од секоја Програма и Договор за патување.

Агенцијата го задржува правото 7 дена пред почеток на патувањето да го откаже аранжманот.