ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55
Spa & wellness

Spa & wellness

Пролом Бања, Србија

Пролом Бања, Србија

... сместена во јужна Србоја, на падините на планината Радан.

Aquaworld Resort Budapest 4*

Aquaworld Resort Budapest 4*

Вистинскиот избор доколку сакате да се одморите и активно да уживате во Wellness и Aqua Park во било кое време од годината. Хотел за фамилијарен мини одмор.

<span class="glyphicon" style="color: #c00000;"></span> Murite 4*, Разлог, Банско

Murite 4*, Разлог, Банско

-20% (HB) 

... на 7 км од Банско, во близина на Пирин голф клубот, во прекрасна природна околина.

Hotel Strimon 5*, Ќустендил

Hotel Strimon 5*, Ќустендил

Ќустендил, наречен уште и „град на изворите”, со векови признато балнеолошко лечилиште. Неговата илјадагодишна историја е тесно врзана со лековитите минерални води, уште од римско време...

Medite /4*/Сандански

Medite /4*/Сандански

Сместен во ботаничка градина, со прекрасен панорамски поглед на градчето Сандански.

Park Hotel Pirin /5*/ Сандански

Park Hotel Pirin /5*/ Сандански

Елегантен хотел, со 5 ѕвезди, со прекрасна градина и најразновидни СПА процедури.

Sv. Nikola/3*/ Сандански

Sv. Nikola/3*/ Сандански

Во центарот на Сандански, базенсо природна минерална вода.

Interhotel Sandanski 4*/ Сандански

Interhotel Sandanski 4*/ Сандански

Сместен во регион надалеку познат по своите лековити минерални извори. Хотелот има 3 базени со минерална вода, од кои едниот на 38°C