ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Мартовски патувања

Март - далечни дестинации

Март - далечни дестинации

Јамајка, Занзибар, Бали, Малдиви, Сејшели... 

Март - авионски програми

Март - авионски програми

Малта, Ница, Фиренца, Стразбур, Рим, Швајцарија.... и уште многу повеќе

Март - автобуски програми

Март - автобуски програми

Рим, Фиренца, Златибор, Букурешт, Азурен брег, Будва, Дубровник, Прага, Виена, Банско, Сандански, Боровец