ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55
Блед, Словенија

Блед, Словенија

Блед заедно со неговата околина, спаѓа во редот на најубавите алпски одморалишта, познат по својата  блага, лековита клима и топла езерска вода. Убавината на планините што се огледа во езерото, на сонцето, ведрината и свежиот воздух предизвикува пријатни чувства на посетителите во текот на годината, што гарантира идеална база, релаксирачки  или активен одмор. 

 

НАСКОРО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Savica 3* -СКИ ПАКЕТИЗабелешки: Sava Hotels & Resorts не сноси одговорност за  временските и скијачките услови. Во случај на затворање на сите 5 ски терени, гостите имаат право на поврат на вредноста на соодветен дел од смалената ски карта.

ЗАБЕЛЕШКА:
Аранжманот е индивидуален. Патниците сами го бираат датумот на поаѓање и должината на престојот. . Превозот е сопствен.
Потврдата за резервацијата се добива најдоцна до 48 часа по уплата (без викенд сабота/недела)
Хотелот е должен да ги пружи само услугите кои се назначени на ваучерот со кој се пријавува на пристигнување во хотел.  Сите дополнителни трошоци (кои не се предвидени во цената на патувањето), како и евентуалните штети се плаќаат директно на рецепција на хотелот.

Програмата опфаќа

Сместување на база полупансион
SKI PASS SLOVENIAN ALPS кој вклучува koji uključuje 5 okolnih skijališta: Krvavec, Vogel, Kranjska Gora, skijaški centar Cerkno i skijaški centar 3Laendereck u Austriji (udaljenost skijališta od Bleda je oko 65 km ili manje)

Besplatan ski bus od Bleda do Vogla i Krvavca
Neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu u Wellness centru Živa u hotelu Golf, u periodu od 01.12.2017. do 12.03.2018. god. (hotel Savica je udaljen 50 metara od hotela Golf, a hotel Park jeudaljen 200 m od hotela Golf )
Neograničeno kupanje u bazenu hotela Park, za goste hotela Park (bazen će biti zatvoren u periodu od 05.03.-09.03.2018.)
Noćno kupanje do 23h časova petkom i subotom u Wellness centru Živa
Popust na ulaz u kompleks sauna u Wellness centru Živa u hotelu Golf 4*
DOPLATE:

Obavezan depozit za Ski Pass karticu - 5€
POPUSTI:

Dete do 6 godina u dvokrevetnoj sobi sa 2 odrasle osobe – besplatno smeštaj + Ski pass ;
dete od 6 – 15 godina u standardnoj sobi sa 2 odrasle osobe – 40% popusta;
dete od 15-24 god. u standardnoj sobi sa 2 odrasle osobe – 10% popusta;
Dvoje dece do 6 godina u hotelu Savica 3* u porodičnoj sobi sa dvoje odraslih – GRATIS smeštaj + Ski pass
Dvoje dece do 12 godina u hotelu Savica 3* u porodičnoj sobi sa dvoje odraslih - 16€ po detetu, dnevno
Program ne obuhvata
Boravišnu taksu 1,27€ dnevno po osobi i prijavu 1€ dnevno po osobi – plaćanje na licu mesta
Individualne troškove putnika
Prevoz
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
Uslovi i način plaćanja
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE.
Napomena: U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.