ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Март - автобуски програми

Баварија

Баварија

Салцбург – “Рим од северот”... Минхен, баварската “Метропола со душа”... 6-11 март / автобус / 12960 ден.

Банско, 8 март

Банско, 8 март

... продолжен викенд, одмор на планина... 

Букурешт

Букурешт

Букурешт - Бран - Брашов / 5-9 март / автобус / 7350 ден.

Венеција со Фиренца и Верона

Венеција со Фиренца и Верона

.. истражете ја роматничната Италија. 6-9 март / автобус / 8000 ден.

Виена

Виена

Империски палати и барокни ентериери, музеи, волшебни плоштади... 6-10 март / автобус / 8000 ден.

Златибор

Златибор

планина каде ќе ги одморите и вашата душа и тело ... посета на Дрвенград и Сирогојно / 5-8 март / автобус / 6100 ден.

Истанбул

Истанбул

Градот на два континенти... 5-8 март / автобус / 4900 ден.

Кападокија, 8 Март

Кападокија, 8 Март

... е геолошка чудесност од ридови со пештери и високи камења со вонземска убавина...

Опатија, Загреб, Плитвички езера

Опатија, Загреб, Плитвички езера

... со вклучен разглед на Загреб и излет до Плитвички езера. 5-8 март / автобус / 7950 ден.

Прага, Дрезден, Виена

Прага, Дрезден, Виена

ПРАГА - КАРЛОВИ ВАРИ - ДРЕЗДЕН - ВИЕНА. 6-10 март / автобус / 8620 ден.