ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Март - авионски програми

Азурен брег, 8 Март

Азурен брег, 8 Март

НИЦА-КАН-МОНАКО... Француската ривиера со своја убавина и гламур...

Термин: 13.03-17.03.20
Авион / 4 Дена / 3 ноќевања

Амстердам, 8 Март

Амстердам, 8 Март

... Амстердам има 165 канали, повеќе мостови од Венеција и 2500 куќи-бродови... ајде да прошетаме заедно низ овој прекрасен град.

Термин: 07.03 - 10.03.20
Авион / 4 Дена / 3 ноќевања

Барселона, 8 Март

Барселона, 8 Март

Барселона е волшебни крајбрежје со култура без граници, архитектура од приказните и одлична храна и пијалоци.

Термини:
06.03-09.03.20 - Распродадено!
13.03-16.03.20 - Распродадено!

Брисел, 8 Март

Брисел, 8 Март

Главниот град на Белгија и неофицијалниот главен град на Европа. Брисел ќе ве воодушеви со својата убавина... плоштади, музеи, замоци, паркови, барови и ресторани...

Термин: 14.03-17.03.20
Авион / 4 Дена / 3 ноќевања

Кипар, 8 Март

Кипар, 8 Март

Патување низ прекрасни Медитерански плажи, дополнето со историски места заштитени од УНЕСКО, опуштена атмосфера, вкусна храна... низ островот каде летото никогаш не завршува. Време, историја, храна, море... Дознајте што е тоа што прави Кипар посебен.
Термин: 04.03-08.03.2020 - Распродадено!

Копенхаген, 8 Март

Копенхаген, 8 Март

Најсреќниот град во светот, Копенхаген, е еден укикатен град познат по своите канали, велосипедска култура, силна економија и среќни локалци.

Термин: 21.03 - 24.03.20
Авион / 4 Дена / 3 ноќевања

Мадрид, 8 Mарт

Мадрид, 8 Mарт

Мадрид престолнината на Шпанија, велеград од околу 5 милиони жители кој е средиште на културниот и уметнички живот на државата. 

Термин: 19.03- 22.03.20
Авион / 4 Дена / 3 ноќевања

Малта, 8 Mарт

Малта, 8 Mарт

Медитеранскиот Бисер-МАЛТА... Елегантна архитектура, пејзажи како од некоја друга планета, богата историја.

Термин: 07.03-10.03.20
Авион / 4 Дена / 3 ноќевања

Милано, 8 Март

Милано, 8 Март

Еден од најубавите италијански градови... историски и модерен, космополитски центар, олицетворение на вистинската италијанската култура и ноќен живот.

Термини:
06.03-09.03.20 - Распродадено!
20.03-23.03.20
Авион / 4 Дена / 3 ноќевања

Париз, 8 Март

Париз, 8 Март

Започнете го денот со кафе на Шанзелизе, потоа полека прошетајте по авенијата Марсо кон Ајфеловата кула поминувајќи го познатиот мост Алма...

Термин: 20.03-23.03.20
Авион / 4 Дена / 3 ноќевања

Рим, 8 Март

Рим, 8 Март

Култура и цивилизација постара од 2000 години – вечниот град.

Термин: 12.03-15.03.20 - Распродадено!

Стразбур, 8 Март

Стразбур, 8 Март

СТРАЗБУРГ - АЛЗАС и ШВАРЦВАЛД
Средновековно минато и динамична иднина...

Термин: 06.03-09.03.20
Авион / 4 Дена / 3 ноќевања