ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55
Патувања

Патувања

Светот е книга, а тие што не патуваат, ја виделе само првата страница...

ЕГИПЕТ

ЕГИПЕТ

Чартер програма во текот на целата година... 
Крстарење по реката Нил

Европски Градови

Европски Градови

... со нас до сите градови во Европа, по најповолни тарифи на авионски билети, сместување во одбрани хотели.

<i class="fa fa-glass"></i> ЕСЕН

ЕСЕН

... продолжете го летото, патувајте, релаксирајте се ...

<i class="glyphicon glyphicon-asterisk"></i> 8 март

8 март

европски градови, далечни дестинации, Банско... и уште многу повеќе...

<i class="glyphicon glyphicon-file"></i> Визи

Визи

... информации за посредување за визи за Дубаи, Тајланд, Русија, ...

Чартер програма од Солун, лето 2020

Чартер програма од Солун, лето 2020

РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ

... Родос, Крит, Миконос или Санторини - чартер програма со директни летови од Солун.

<i class="fa fa-paper-plane"></i> Авио

Авио

За вас ја избираме најповолната, најудобната и најевтината комбинација до вашата сакана дестинација, каде било во светот.