ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

ТУРЦИЈА

Анталија

Анталија

Најдобрите хотели на Анталиската ривиера: во Аланијa, Белек, Кемер, Лара и Сиде.
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ 

Кушадаси, автобуска програма

Кушадаси, автобуска програма

10 ноќевања, вклучен превоз со автобус. Цена од 149 евра по лице.