ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Тунис, чартер од Белград

 

Програма на патувањето

1. Прв ден БЕЛГРАД – ТУНИС / Состанок на патниците на аеродромот "Никола Тесла " кај шалтерот на агенцијата SunLine Travel. Полетување за Тунис. Слетување на аеродром. Трансфер до хотел. Сместување. Ноќевање.
2. Вториот до претпоследниот ден ТУНИС / Престој и користење на избраната услуга од ценовникот.
3. Последен ден ТУНИС – БЕЛГРАД / Трансфер до аеродром. Полетување на авионот за Белград. Пристигнување на аеродромот во Белград.

ВО ЦЕНАТА Е ПРЕСМЕТАНО

• Авиопревоз на релацијата Белград – Тунис _ Белград, со вклучени аеродормски такси
• Трансфер на релацијата аеродром – хотел - аеродром, 
• Сместување во избраниот хотел на база избраната услуга AI (се вклучено)или HB (полупансион), 
• Услуги на претставникот на агенцијата на дестинацијата.

ВО ЦЕНАТА НА ПАТУВАЊЕТО НЕ Е ВКЛУЧЕНО 

• меѓународно здравствено осигурување 
• факултативни излети и посети, 
• посебни услуги и индивидуални барања

ВАЖНИ ЗАБЕЛЕШКИ 

• цените за деца (прво и второ дете): важат само во случај кога децата делат соба со две возрасни лица, 
• цената за трето возрасно лице:важат за 3.иi 4.возрасно лице кога делат соба се уште две возрасни, и за ДЕТЕ кога дели соба со едно возрасно лице и кога две деца користат посебна соба, 
• попустите важат за деца до 12 години, 
• ДЕТЕ до 2 години плаќа 20 eur, 
• Организаторот на патувањето не сноси пдговорност во било каков случај на промени врзани со летовите од страна на авиокомпанијата или откажување на лет. 
• Со оглед на тоа дека времињата на летовите се подложни на промени, ги молиме патниците точниот ред на летање го проверат 24 часа пред поаѓање на пат. 
• Заради промени на монетарниот пазар Организаторот на патувањето го задржува правото на корекција на цените, 
• Со оваа програма важат и Општите услови за патување на СКТМ кои се дел од договорот за патување. 
• сите наведени износи се во евра, а се плаќаат исклучиво во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари 
• Клиентите се должни да се запознаат со програмата и со Општите услови за патување и со својот потпис на пријавата – договор да дадат согласност со истите.

УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ: 

• готовински – уплата на аванс од најмалку 50% од вкупната цена на аранжманот при пријава, а остатокот најдоцна пред поаѓање 
• кредитна картичка

Бројот, видот , карактеристиките и послужувањето на оброците се дадени во деталните описи на AI и HB концептите на секој од хотелите посебно.

Пред секое патување ве молиме, внимателно да ги прочитате Општите услови за патување на ДТУ ПЕТ.АЕРО и СКТМ, бидејќи тие се дел од секоја Програма и Договор за патување.

Агенцијата го задржува правото 7 дена пред почеток на патувањето да го откаже аранжманот.