ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55
ТУНИС

ТУНИС

Тунис, чартер од Белград

Тунис, чартер од Белград

... мала земја со многу богата историја и неверојатна разнолика природа...
Летови секој вторник и петок од Белград / можност за 7, 10, 14 дена.

Тунис, чартер од Скопје

Тунис, чартер од Скопје

... Чартер програма од Скопје / ново за ова лето ...
Летови секој четврток / можност за 7 ноќевања во јуни, јули и август...

Пред секое патување ве молиме, внимателно да ги прочитате Општите услови за патување на ДТУ ПЕТ.АЕРО и СКТМ, бидејќи тие се дел од секоја Програма и Договор за патување.

Агенцијата го задржува правото 7 дена пред почеток на патувањето да го откаже аранжманот.