ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

ШПАНИЈА

Коста Брава - директен лет од Скопје

Коста Брава - директен лет од Скопје

... крајбрежни градчиња со квалитетни ресторани, спектакуларни глетки и најдоброто гњурење околу заштитените Illes Medes...

Ла Манга дел Мар Менор

Ла Манга дел Мар Менор

"рај помеѓу две мориња”

РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ! Термини: мај до октомври 2020, 7 ноќевања / цена од 525 евра

Тенерифе, хотел Gara Suites Golf & Spa 4*

Тенерифе, хотел Gara Suites Golf & Spa 4*

.. вулкански архипелаг, со песочни плажи од бели до црни, музички фестивал, прекрасни ресорти...

Мај 2020, рани резервации
Цена: 759 EUR / 8 дена, 7 ноќевања

Шпанија, Коста дел Сол

Шпанија, Коста дел Сол

...сонце, жежок ритам, медитеранска кујна и луксузни хотели...

РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ! Термини: април до октомври 2020! ЦЕНА од 549€