ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Промоции

Веб сајтот на Туристичката агенција ПЕТ.АЕРО е од информативен карактер. Иако настојуваме редовно да биде ажуриран, сепак постои можност за различни информации од важечките. Ве молиме сите информации да ги проверите во агенција или на емаил. Ви благодариме на разбирањето.  

 

Италија - Last Minute!

Италија - Last Minute!

Last Minute
Сардинија
Цена по лице од: 540€ + ТАКСИ

LAST MINUTE, ЈОНСКИ БРЕГ

LAST MINUTE, ЈОНСКИ БРЕГ

9 ноќевања / Термин 26.07

Египет - Хургада, Промоција

Египет - Хургада, Промоција

Чартер лет од Скопје
⭐ ПРОМО ЦЕНИ за  термини 31 Јули.2019 oд со вклучени аеродромски такси

 

Ситонија - АКЦИЈА

Ситонија - АКЦИЈА

Апартмани со сопствен превоз на 10/11/12 и 14 ноќевања
⭐ од 5-21% попуст за 10 ноќевања

ПРОМОЦИЈА, НЕИ ПОРИ

ПРОМОЦИЈА, НЕИ ПОРИ

 цена по лице 129 евра по лице со ГРАТИС превоз / Термин: 07.07.2019

Турција, промотивни цени

Турција, промотивни цени

Промотивни цени за одредени хотели.

LAST MINUTE СКИЈАТОС

LAST MINUTE СКИЈАТОС

9 ноќевања / Промотивна цена  од 159 еур - Термин 18.06