ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55
ЕГИПЕТ

ЕГИПЕТ

ЕГИПЕТ, лет од Скопје

ЕГИПЕТ, лет од Скопје

ХУРГАДА ЕГИПЕТ / Чартер лет  / Скопје – Хургада – Скопје

Египет, лет од Белград

Египет, лет од Белград

... заронете во прекрасното Црвено море, посетете ја долината на кралевите во Луксор, пирамидите, музејот во Каиро... 

Специјална понуда / можност за 7, 10, 14 дена.

Крстарење по реката Нил - Хургада

Крстарење по реката Нил - Хургада

Дирекетен лет од Софија / 4 ноќевања на брод за крстарење / ГРУПНО ПАТУВАЊЕ /
Хургада – Луксор – Деир-ел-Бахари – Едфу – Ком Омбо – Асуан

Египет, општи информации

Египет, општи информации

Египет ве пречекува со моќниот Нил, прекрасните споменици, волшебната пустина, бујната делта, долгото минато и пријатните луѓе кои обожуваат да раскажуваат приказни.

Излети во Египет

Излети во Египет

Нуркање во Црвеното море, посета на пирамидите и Каиро, сафари ви пустината, прекрасниот Луксор...