ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55
ЦРНА ГОРА

ЦРНА ГОРА

Бисерот на Медитеранот

Сместена на јужниот дел на Јадранско море каде на мал простор можете да најдете голем број на природно богатство, убавина, питоми и диви плажи, бисерни езера, брзи реки и преубави високи планини кои во своите прегратки го чуваат Медитеранот. По самото пристигнување на некоја од црногорските плажи, мирисот на Јадранот ќе ве врати во минатот.
Чањ, Лето 2020

Чањ, Лето 2020

Дел од Јадранското небо.

Добра Вода, Лето 2020

Добра Вода, Лето 2020

Новоизграден објект со 3*, на 130м од море (од плажата Велики Пјесак во Добре Воде).