ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55
БУГАРИЈА

БУГАРИЈА

Почнувајќи од 21.06 организиран превоз за Бугарија со поаѓање секој петок.

Поаѓање од ВЕЛЕС ,СКОПЈЕ, КУМАНОВО И КРИВА ПАЛАНКА за БУРГАС, ПОМОРИЕ, НЕСЕБАР, СОНЧЕВ БРЕГ

Велес 19.20 бензинска Макпетрол спроти Костурницата
Скопје 20.00 Пошта 2-паркингот кај Нова Жел. – од страната на Маџар Мало
Куманово 20.30 бензинска Макпетрол
К.Паланка 21.40 спроти бензинска Макпетрол
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Враќање од Бугарија Сончев Брег-автобуска-хотел Кубан 12.00 бг време
Несебар–автобуска спроти Вила Ламбов 12.30 бг време
Поморие- кај новиот Аква Парк 12.45 бг време
Бургас -кај Техномаркет 13.00 бг време
Цена на повратен билет = 45 евра, дете до 12 год.=35 евра