ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Лето 2020 / РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ

КИПАР

КИПАР

... вистинскиот остров на љубовта, местото каде, според легендата се родила Афродита ...

ГРЦИЈА

ГРЦИЈА

Хотелско и апартманско сместување низ цела Грција.

ЕГИПЕТ

ЕГИПЕТ

Чартер програма во текот на целата година... 
Крстарење по реката Нил

ШПАНИЈА

ШПАНИЈА

Тенерифе, Палма де Мајорка, Коста Брава, Ла Манга дел Мар Менор,
Рани резервации!

ТУНИС

ТУНИС

... мала земја со многу богата историја, неверојатна природа и популарна дестинација во текот на целата година, поради поволната приморска клима... 

ЦРНА ГОРА

ЦРНА ГОРА

Чањ и Будва, апартмани и хотели.

БУГАРИЈА

БУГАРИЈА

Голем избор на хотели и апартмани покај брегот на Црното море во Бугарија.

ТУРЦИЈА

ТУРЦИЈА

Рани резервации за чартер програмата за Анталија и автобуска програма за Кушадаси.

ХРВАТСКА

ХРВАТСКА

... најубавото наше море ...