ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Контакт

ДТУ ПЕТ.АЕРО доо, Скопје
Ул. Никола Вапцаров бр. 12
1000 Скопје, Македонија

Лиценца А за вршење на туристичка дејност,  УП1 13-47

Телефони: (02) 3 22 22 01  •  (02) 3 12 12 00 

дежурен телефон: 071 28 5555
web: http://www.pet.com.mk
email: info@pet.com.mk

Веб сајтот на Туристичката агенција ПЕТ.АЕРО е од информативен карактер. Иако настојуваме редовно да биде ажуриаран, сепак постои можност од различни информации од важечките. Ве молиме сите информации да ги проверите во агенција или на емаил. Ви благодариме на разбирањето.  

Секое ваше барање со задовоство ќе го одговориме во најбрзо време: