ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Potidea Palace 4+*/Nea Potidea/Chalkidiki-Kassandra

Област: Халкидики- Касандра
Град: Неа Потидеа
Од море: 50 m
Луксузен хотел со преубава локација на гребен помеѓу два залива и нуди преубав панорамски поглед на планината Олимп. Хотелот е изграден во модерен стил. Пред базенот се наоѓа мала копија на прочуениот Партенон. Хотелот нуди комфорни соби и апартмани, преубав поглед, ресторани, барови, спа центар, спорт и забава, детски клуб, анимација за деца и возрасни. Хотелот поседува винарска визба IDEA со врвна колекција од над 1700 врсти од цела Грција, каде можете да дегустирате и купите избрано вино. Хотелот е идеален избор за незаборавен и луксузен одмор. 

Цените се изразени во евра за сместувачка единица/по ноќ

Лето 2019 / редовен ценовник / Попуст за рани резервации 25% до 31.12.2018

Минимум престој 2 3 4 5 4 3 2
ТИП НА СОБА/КАТЕГОРИЈА УСЛУГА СМЕСТУВАЊЕ 29.04.19-24.05.19 25.05.19-14.06.19 15.06.19-12.07.19 13.07.19-23.08.19 24.08.19-16.09.19 17.09.19-30.09.19 01.10.19-14.10.19
Double Room - Eco/Street View UL 2Ad 268,2 334,8 468 540 468 334,8 268,2
Double Room - Eco/Street View UL 2Ad+1ad 336,6 419,4 583,2 675 583,2 419,4 336,6
Double Room - Eco/Street View UL 2Ad+1ch(0-1) 268,2 334,8 468 540 468 334,8 268,2
Double Room - Eco/Street View UL 2Ad+1ch(2-11) 268,2 334,8 468 540 468 334,8 268,2
Double Deluxe for Sgl - UL 1Ad 235,8 295,2 507,6 585 507,6 295,2 235,8
Double Deluxe for Sgl - UL 1Ad+1ch(0-1) 235,8 295,2 507,6 585 507,6 295,2 235,8
Double Deluxe - UL 2Ad 295,2 367,2 507,6 585 507,6 367,2 295,2
Double Deluxe - UL 2Ad+1ad 367,2 459 633,6 730,8 633,6 459 367,2
Double Deluxe - UL 2Ad+1ch(0-1) 295,2 367,2 507,6 585 507,6 367,2 295,2
Double Deluxe - UL 2Ad+1ch(2-11) 295,2 367,2 507,6 585 507,6 367,2 295,2
Double Superior - UL 2Ad 316,8 394,2 543,6 624,6 543,6 394,2 316,8
Double Superior - UL 2Ad+1ad 396 491,4 680,4 781,2 680,4 491,4 396
Double Superior - UL 2Ad+1ch(0-1) 316,8 394,2 543,6 624,6 543,6 394,2 316,8
Double Superior - UL 2Ad+1ch(2-11) 316,8 394,2 543,6 624,6 543,6 394,2 316,8
Family Deluxe - UL 2Ad 363,6 448,2 621 761,4 621 448,2 363,6
Family Deluxe - UL 2Ad+1ad 455,4 561,6 775,8 950,4 775,8 561,6 455,4
Family Deluxe - UL 2Ad+1ad+1ch(0-1) 455,4 561,6 775,8 950,4 775,8 561,6 455,4
Family Deluxe - UL 2Ad+1ad+1ch(2-11) 455,4 561,6 775,8 950,4 775,8 561,6 455,4
Family Deluxe - UL 2Ad+1ch(0-1) 363,6 448,2 621 761,4 621 448,2 363,6
Family Deluxe - UL 2Ad+1ch(2-11) 363,6 448,2 621 761,4 621 448,2 363,6
Family Deluxe - UL 2Ad+2ch(0-1) 363,6 448,2 621 761,4 621 448,2 363,6
Family Deluxe - UL 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 363,6 448,2 621 761,4 621 448,2 363,6
Family Deluxe - UL 2Ad+2ch(2-11) 455,4 561,6 775,8 950,4 775,8 561,6 455,4
Junior Suite - UL 2Ad 415,8 504 676,8 811,8 676,8 504 415,8
Junior Suite - UL 2Ad+1ad 520,2 630 846 1015,2 846 630 520,2
Junior Suite - UL 2Ad+1ad+1ch(0-1) 520,2 630 846 1015,2 846 630 520,2
Junior Suite - UL 2Ad+1ad+1ch(2-11) 520,2 630 846 1015,2 846 630 520,2
Junior Suite - UL 2Ad+1ch(0-1) 415,8 504 676,8 811,8 676,8 504 415,8
Junior Suite - UL 2Ad+1ch(2-11) 415,8 504 676,8 811,8 676,8 504 415,8
Junior Suite - UL 2Ad+2ch(0-1) 415,8 504 676,8 811,8 676,8 504 415,8
Junior Suite - UL 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 415,8 504 676,8 811,8 676,8 504 415,8
Junior Suite - UL 2Ad+2ch(2-11) 520,2 630 846 1015,2 846 630 520,2
Suite - UL 2Ad 444,6 547,2 757,8 914,4 757,8 547,2 444,6
Suite - UL 2Ad+1ad 556,2 684 946,8 1143 946,8 684 556,2
Suite - UL 2Ad+1ad+1ch(0-1) 556,2 684 946,8 1143 946,8 684 556,2
Suite - UL 2Ad+1ad+1ch(2-11) 556,2 684 946,8 1143 946,8 684 556,2
Suite - UL 2Ad+1ad+2ch(0-1) 556,2 684 946,8 1143 946,8 684 556,2
Suite - UL 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 556,2 684 946,8 1143 946,8 684 556,2
Suite - UL 2Ad+1ad+2ch(2-11) 667,8 820,8 1135,8 1371,6 1135,8 820,8 667,8
Suite - UL 2Ad+1ch(0-1) 444,6 547,2 757,8 914,4 757,8 547,2 444,6
Suite - UL 2Ad+1ch(2-11) 444,6 547,2 757,8 914,4 757,8 547,2 444,6
Suite - UL 2Ad+2ch(0-1) 444,6 547,2 757,8 914,4 757,8 547,2 444,6
Suite - UL 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 444,6 547,2 757,8 914,4 757,8 547,2 444,6
Suite - UL 2Ad+2ch(2-11) 556,2 684 946,8 1143 946,8 684 556,2
Suite - UL 2Ad+3ch(0-1) 444,6 547,2 757,8 914,4 757,8 547,2 444,6
Suite - UL 2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11) 444,6 547,2 757,8 914,4 757,8 547,2 444,6
Suite - UL 2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11) 556,2 684 946,8 1143 946,8 684 556,2
Suite - UL 2Ad+3ch(2-11) 556,2 684 946,8 1143 946,8 684 556,2
Double Deluxe - Sea View UL 2Ad 324 408,6 559,8 642,6 559,8 408,6 324
Double Deluxe - Sea View UL 2Ad+1ad 405 511,2 698,4 804,6 698,4 511,2 405
Double Deluxe - Sea View UL 2Ad+1ch(0-1) 324 408,6 559,8 642,6 559,8 408,6 324
Double Deluxe - Sea View UL 2Ad+1ch(2-11) 324 408,6 559,8 642,6 559,8 408,6 324
Suite - Sea View UL 2Ad 489,6 599,4 831,6 999 831,6 599,4 489,6
Suite - Sea View UL 2Ad+1ad 612 748,8 1038,6 1249,2 1038,6 748,8 612
Suite - Sea View UL 2Ad+1ad+1ch(0-1) 612 748,8 1038,6 1249,2 1038,6 748,8 612
Suite - Sea View UL 2Ad+1ad+1ch(2-11) 612 748,8 1038,6 1249,2 1038,6 748,8 612
Suite - Sea View UL 2Ad+1ad+2ch(0-1) 612 748,8 1038,6 1249,2 1038,6 748,8 612
Suite - Sea View UL 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 612 748,8 1038,6 1249,2 1038,6 748,8 612
Suite - Sea View UL 2Ad+1ad+2ch(2-11) 732,6 898,2 1245,6 1499,4 1245,6 898,2 732,6
Suite - Sea View UL 2Ad+1ch(0-1) 489,6 599,4 831,6 999 831,6 599,4 489,6
Suite - Sea View UL 2Ad+1ch(2-11) 489,6 599,4 831,6 999 831,6 599,4 489,6
Suite - Sea View UL 2Ad+2ch(0-1) 489,6 599,4 831,6 999 831,6 599,4 489,6
Suite - Sea View UL 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 489,6 599,4 831,6 999 831,6 599,4 489,6
Suite - Sea View UL 2Ad+2ch(2-11) 612 748,8 1038,6 1249,2 1038,6 748,8 612
Suite - Sea View UL 2Ad+3ch(0-1) 489,6 599,4 831,6 999 831,6 599,4 489,6
Suite - Sea View UL 2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11) 489,6 599,4 831,6 999 831,6 599,4 489,6
Suite - Sea View UL 2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11) 612 748,8 1038,6 1249,2 1038,6 748,8 612
Suite - Sea View UL 2Ad+3ch(2-11) 612 748,8 1038,6 1249,2 1038,6 748,8 612
Suite Presidential - Sea View UL 2Ad 952,2 1206 1661,4 2068,2 1661,4 1206 952,2
Suite Presidential - Sea View UL 2Ad+1ch(0-1) 952,2 1206 1661,4 2068,2 1661,4 1206 952,2

Опис на собите:

Вкупно 234 соби: Double Rooms Eco/Street View (~21,5 m2), Double Superior (~25 m2), Double Deluxe Rooms (~22-25m2), Double Deluxe SV (~22-25 m2), Deluxe Family Rooms (~34m2), Junior Suites (~34 m2), Suites (~50 m2), Suites SV (~50 m2), Presidential Suite SV (~120 m2).
Во собите: централна клима, клима, електронски сеф, телевизор, телефон, купатило (када/туш), фен, сет за кафе и чај, баде мантили и папучи, балкон/тераса. Повеќето од собите имаат реновирано купатило.
Double Eco Room (~21,5 m2) –собите се без балкон (само прозори), брачен кревет и фотелја или кревет на развлекување
Double Superior – реновирани во 2016 год. Модерно опремени со светли тонови. Брачен кревет, фотелја- кревет. Купатило со туш. Кафе апарат со две капсули дневно- бесплатно. Поглед на двор.
Double Deluxe Room/Double Deluxe Sea View (~22-25 m2) – нови соби изградени во 2013 год. Рачно изработен ентериер. Кафе апарат со две капсули дневно- бесплатно и сет за купатило.

ХОТЕЛСКИ УСЛУГИ
Базен (лежалки и чадори пред базен)
Затворен базен со џакузи – во СПА центарот
Хемиско чистење
Интернет- бесплатен Wi-Fi на целата територија на хотелот
Козметички салон
Менувачница
Паркинг
Маркет
Конференциска сала
Beauty & Wellness Spa
Фитнес центар
Турска бања
Вегетаријанско мени 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ
Не е дозволен престој за домашни миленици
Услови за лица со посебни потреби
Прва линија од море