ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Pallini Beach Hotel4*/Kalithea/Chalkidiki-Kassandra

Област: Халкидики- Касандра
Град :Калитеа
Од море: 0 m

Популарен хотел кој својата територија ја дели со хотелот Athos Palace. Припаѓа на G-хотелите. Го сочинуваат централна зграда од 9 спрата и едноставни бунгалови. Хотелот нуди голем избор на услуги за своите гости. Се наоѓа пред преубава песочна плажа и се препорачува за фамилијарен одмор но и за млади.

Цената е изразена по сместувачка единица од ноќ/ во евра

ПОПУСТИ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - до 15% (Целосна уплата до 31.12)

Минимум престој 2 6 2 6 2 2 3 6 6 4 4 4 3 2 2
ТИП НА СОБА/КАТЕГОРИЈА УСЛУГА СМЕСТУВАЊЕ 29.04.
29.04.
30.04.
05.05.
06.05.
13.05.
14.05.
20.05.
21.05.
22.05.
23.05.
12.06.
13.06.
24.06.
25.06.
26.06.
27.06.
01.07.
02.07.
17.07.
18.07.
21.08.
22.08.
04.09.
05.09.
18.09.
19.09.
02.10.
03.10.
27.10.
Double Bungalow - 1st line HB 2Ad 84 84 84 84 84 125 164 164 210 210 248 210 164 125 84
Double Bungalow - 1st line HB 2Ad+1ad 114 114 114 114 114 170 222 222 283 283 336 283 222 170 114
Double Bungalow - 1st line HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 114 114 114 114 114 170 222 222 283 283 336 283 222 170 114
Double Bungalow - 1st line HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 114 114 114 114 114 170 222 222 283 283 336 283 222 170 114
Double Bungalow - 1st line HB 2Ad+1ch(0-1) 84 84 84 84 84 125 164 164 210 210 248 210 164 125 84
Double Bungalow - 1st line HB 2Ad+1ch(2-11) 84 84 84 84 84 125 164 164 210 210 248 210 164 125 84
Double Bungalow - 1st line HB 2Ad+2ch(0-1) 84 84 84 84 84 125 164 164 210 210 248 210 164 125 84
Double Bungalow - 1st line HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 84 84 84 84 84 125 164 164 210 210 248 210 164 125 84
Double Bungalow - 1st line HB 2Ad+2ch(2-11) 102 102 102 102 102 151 198 198 252 252 298 252 198 151 102
Double Bungalow - 2nd line HB 2Ad 73 73 73 73 73 108 145 145 181 181 218 181 145 108 73
Double Bungalow - 2nd line HB 2Ad+1ad 99 99 99 99 99 146 195 195 245 245 295 245 195 146 99
Double Bungalow - 2nd line HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 99 99 99 99 99 146 195 195 245 245 295 245 195 146 99
Double Bungalow - 2nd line HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 99 99 99 99 99 146 195 195 245 245 295 245 195 146 99
Double Bungalow - 2nd line HB 2Ad+1ch(0-1) 73 73 73 73 73 108 145 145 181 181 218 181 145 108 73
Double Bungalow - 2nd line HB 2Ad+1ch(2-11) 73 73 73 73 73 108 145 145 181 181 218 181 145 108 73
Double Bungalow - 2nd line HB 2Ad+2ch(0-1) 73 73 73 73 73 108 145 145 181 181 218 181 145 108 73
Double Bungalow - 2nd line HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 73 73 73 73 73 108 145 145 181 181 218 181 145 108 73
Double Bungalow - 2nd line HB 2Ad+2ch(2-11) 89 89 89 89 89 130 174 174 218 218 262 218 174 130 89
Double Bungalow - 3rd or 4th line HB 2Ad 69 69 69 69 69 106 138 138 171 171 197 171 138 106 69
Double Bungalow - 3rd or 4th line HB 2Ad+1ad 94 94 94 94 94 144 187 187 231 231 266 231 187 144 94
Double Bungalow - 3rd or 4th line HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 94 94 94 94 94 144 187 187 231 231 266 231 187 144 94
Double Bungalow - 3rd or 4th line HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 94 94 94 94 94 144 187 187 231 231 266 231 187 144 94
Double Bungalow - 3rd or 4th line HB 2Ad+1ch(0-1) 69 69 69 69 69 106 138 138 171 171 197 171 138 106 69
Double Bungalow - 3rd or 4th line HB 2Ad+1ch(2-11) 69 69 69 69 69 106 138 138 171 171 197 171 138 106 69
Double Bungalow - 3rd or 4th line HB 2Ad+2ch(0-1) 69 69 69 69 69 106 138 138 171 171 197 171 138 106 69
Double Bungalow - 3rd or 4th line HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 69 69 69 69 69 106 138 138 171 171 197 171 138 106 69
Double Bungalow - 3rd or 4th line HB 2Ad+2ch(2-11) 83 83 83 83 83 127 166 166 205 205 237 205 166 127 83
Suite - Front Sea View HB 2Ad 99 99 99 99 99 140 179 179 220 220 248 220 179 140 99
Suite - Front Sea View HB 2Ad+1ad 124 124 124 124 124 176 225 225 275 275 311 275 225 176 124
Suite - Front Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 124 124 124 124 124 176 225 225 275 275 311 275 225 176 124
Suite - Front Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 124 124 124 124 124 176 225 225 275 275 311 275 225 176 124
Suite - Front Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 99 99 99 99 99 140 179 179 220 220 248 220 179 140 99
Suite - Front Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 99 99 99 99 99 140 179 179 220 220 248 220 179 140 99
Suite - Front Sea View HB 2Ad+2ad 137 137 137 137 137 193 247 247 303 303 342 303 247 193 137
Suite - Front Sea View HB 2Ad+2ch(0-1) 99 99 99 99 99 140 179 179 220 220 248 220 179 140 99
Suite - Front Sea View HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 99 99 99 99 99 140 179 179 220 220 248 220 179 140 99
Suite - Front Sea View HB 2Ad+2ch(2-11) 120 120 120 120 120 168 216 216 265 265 298 265 216 168 120
Double Room for Sgl - HB 1Ad 53 53 53 53 53 78 100 100 123 123 141 123 100 78 53
Double Room - Side Sea View HB 2Ad 69 69 69 69 69 102 130 130 160 160 181 160 130 102 69
Double Room - Side Sea View HB 2Ad+1ad 94 94 94 94 94 137 175 175 216 216 245 216 175 137 94
Double Room - Side Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 69 69 69 69 69 102 130 130 160 160 181 160 130 102 69
Double Room - Side Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 69 69 69 69 69 102 130 130 160 160 181 160 130 102 69
Suite - Side Sea View HB 2Ad 89 89 89 89 89 130 168 168 207 207 235 207 168 130 89
Suite - Side Sea View HB 2Ad+1ad 111 111 111 111 111 162 211 211 259 259 295 259 211 162 111
Suite - Side Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 111 111 111 111 111 162 211 211 259 259 295 259 211 162 111
Suite - Side Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 111 111 111 111 111 162 211 211 259 259 295 259 211 162 111
Suite - Side Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 89 89 89 89 89 130 168 168 207 207 235 207 168 130 89
Suite - Side Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 89 89 89 89 89 130 168 168 207 207 235 207 168 130 89
Suite - Side Sea View HB 2Ad+2ad 122 122 122 122 122 178 232 232 285 285 324 285 232 178 122
Suite - Side Sea View HB 2Ad+2ch(0-1) 89 89 89 89 89 130 168 168 207 207 235 207 168 130 89
Suite - Side Sea View HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 89 89 89 89 89 130 168 168 207 207 235 207 168 130 89
Suite - Side Sea View HB 2Ad+2ch(2-11) 107 107 107 107 107 156 203 203 249 249 283 249 203 156 107

Опис на собите

Вкупно 484 соби: 343 Standard room-двокреветна стандард соба (~25 m2), 98 Bungalows (~28-30 m2) , 43 suits (~33 m2).
Во собите:  клима, фрижидер, SAT TV, телефон, радио, сеф (со доплата на лице место), купатило (када), фен во бунгаловите со депозит, балкон (поглед на море или двор), 
Bungalow - спална соби со гостинска соба, клима, тераса, поглед море или кон двор.
Suite – во централната зграда, клима, 2 соби (спална и дневна), балкон (со директен или страничен поглед на море).
Ira Building – во споредна зграда (троспратна)- која се наоѓа преку патот до ресторанот Double Ira Building – стандардни соби (не се реновирани)
 
ХОТЕЛСКИ УСЛУГИ
Базен
Фризер
Градски превоз -  200 m од хотел
Хемиско чистење
Интернет
Козметички салон
Менувачница
Паркинг
Продавница
Конференциска сала
Сауна
Сеф - со доплата на лице место.
Спа
TV-сала
ПЛАЖА
Лежалки и чадори  - со доплата на лице место
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ
Дозволен престој за домашни миленици- На барање – до 5 kg, само во бунгаловите
Нема услови за лица со посебни потреби
Прва линија од море