ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Naias Hotel3*/Chanioti/Chalkidiki-Kassandra

Област: Халкидики  
Град:  Ханиоти
Од море: 0m  

Комфорен хотел на обала. Широки соби, ресторан, бар, базен, интернет, топла домашна атмосфера. Идеално место за фамилијарен одмор.

Цените се изразени во евра по сместувачка единица/по ноќ

ПОПУСТИ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - до 15% (Целосна уплата до 31.12)

Минимум престој 3 1 3 3 3 3 3 1
ТИП НА СОБА/КАТЕГОРИЈА УСЛУГА СМЕСТУВАЊЕ 26.04.19-29.04.19 30.04.19-31.05.19 01.06.19-16.06.19 17.06.19-30.06.19 01.07.19-31.08.19 01.09.19-10.09.19 11.09.19-30.09.19 01.10.19-05.10.19
Studio for Sgl - Garden View BB 1Ad 42 42 66 69 92 69 66 42
Family Apartment - Garden View BB 2Ad 65 65 100 120 156 120 100 65
Family Apartment - Garden View BB 2Ad+1ad 76 76 111 131 166 131 111 76
Family Apartment - Garden View BB 2Ad+1ad+1ch(0-6) 86 86 122 141 177 141 122 86
Family Apartment - Garden View BB 2Ad+1ad+1ch(7-11) 86 86 122 141 177 141 122 86
Family Apartment - Garden View BB 2Ad+1ad+2ch(0-6) 97 97 133 152 188 152 133 97
Family Apartment - Garden View BB 2Ad+1ad+2ch(0-6)(7-11) 97 97 133 152 188 152 133 97
Family Apartment - Garden View BB 2Ad+1ad+2ch(7-11) 97 97 133 152 188 152 133 97
Family Apartment - Garden View BB 2Ad+1ch(0-6) 76 76 111 131 166 131 111 76
Family Apartment - Garden View BB 2Ad+1ch(7-11) 76 76 111 131 166 131 111 76
Family Apartment - Garden View BB 2Ad+2ad 86 86 122 141 177 141 122 86
Family Apartment - Garden View BB 2Ad+2ad+1ch(0-6) 97 97 133 152 188 152 133 97
Family Apartment - Garden View BB 2Ad+2ad+1ch(7-11) 97 97 133 152 188 152 133 97
Family Apartment - Garden View BB 2Ad+2ch(0-6) 86 86 122 141 177 141 122 86
Family Apartment - Garden View BB 2Ad+2ch(0-6)(7-11) 86 86 122 141 177 141 122 86
Family Apartment - Garden View BB 2Ad+2ch(7-11) 86 86 122 141 177 141 122 86
Studio - Garden View BB 2Ad 43 43 67 80 104 80 67 43
Studio - Garden View BB 2Ad+1ad 54 54 84 100 130 100 84 54
Studio - Garden View BB 2Ad+1ch(0-6) 43 43 67 80 104 80 67 43
Studio - Garden View BB 2Ad+1ch(7-11) 43 43 67 80 104 80 67 43
Studio for Sgl - Garden View HB 1Ad 54 54 78 81 104 81 78 54
Family Apartment - Garden View HB 2Ad 89 89 124 144 179 144 124 89
Family Apartment - Garden View HB 2Ad+1ad 111 111 147 166 202 166 147 111
Family Apartment - Garden View HB 2Ad+1ad+1ch(0-6) 122 122 158 177 213 177 158 122
Family Apartment - Garden View HB 2Ad+1ad+1ch(7-11) 129 129 164 184 219 184 164 129
Family Apartment - Garden View HB 2Ad+1ad+2ch(0-6) 133 133 168 188 224 188 168 133
Family Apartment - Garden View HB 2Ad+1ad+2ch(0-6)(7-11) 139 139 175 194 230 194 175 139
Family Apartment - Garden View HB 2Ad+1ad+2ch(7-11) 145 145 180 200 235 200 180 145
Family Apartment - Garden View HB 2Ad+1ch(0-6) 99 99 135 154 190 154 135 99
Family Apartment - Garden View HB 2Ad+1ch(7-11) 106 106 141 161 197 161 141 106
Family Apartment - Garden View HB 2Ad+2ad 134 134 170 189 225 189 170 134
Family Apartment - Garden View HB 2Ad+2ad+1ch(0-6) 145 145 180 200 235 200 180 145
Family Apartment - Garden View HB 2Ad+2ad+1ch(7-11) 151 151 187 206 242 206 187 151
Family Apartment - Garden View HB 2Ad+2ch(0-6) 110 110 146 165 201 165 146 110
Family Apartment - Garden View HB 2Ad+2ch(0-6)(7-11) 117 117 152 172 207 172 152 117
Family Apartment - Garden View HB 2Ad+2ch(7-11) 122 122 158 177 213 177 158 122
Studio - Garden View HB 2Ad 67 67 91 104 127 104 91 67
Studio - Garden View HB 2Ad+1ad 90 90 120 136 165 136 120 90
Studio - Garden View HB 2Ad+1ch(0-6) 67 67 91 104 127 104 91 67
Studio - Garden View HB 2Ad+1ch(7-11) 73 73 97 110 134 110 97 73

Опис на собите
Вкупно 67 соби: Studio (~30-35 m2), Family Apartments (~40-45 m2).
Во собите: мини кујна, клима, телефон, Wi-Fi интернет, сеф (со доплата на лице место), купатило/туш, фен, балкон/тераса.
Studio – спална соба (француски кревет или 2 поединечни) и мини кујна.
Family Apartment – одвоена спална соба (со врата) со 2 одвоени кревети или француски кревет, дневен престој со мини кујна и софа.

Хотелски услуги
Базен
Интернет- со доплата , Wi-Fi во јавните простории
Сеф- со доплата
Плажа
Лежалки и чадори – со доплата
Песочна плажа со ситни каменчиња
Дополнителни информации:
Дозволен престој за домашни миленици (на барање)
Погодност за лица со посебни потреби
Прва линија од море