ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Imperial Hotel 3*/Skioni/Chalkidiki-Kassandra

Област: Халкидики  
Град:  Скиони
Од море: 50m  
Мал хотел изграден во традиционален стил. Хотелот располага со едноставни соби, базен (не е во функција), интернет. Хотел за економичен одмор.

Полупансион – Појадок и вечера (HALF BOARD), шведска маса (избор на повеќе јадења)

ПОПУСТИ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - до 15% (Целосна уплата до 31.12)

Цените се изразени во евра по сместувачка единица/по ноќ

Минимиум престој 1 1 1 1 1 1 1 1 1
ТИП НА СОБА/КАТЕГОРИЈА УСЛУГА СМЕСТУВАЊЕ 25.04.19-31.05.19 01.06.19-15.06.19 16.06.19-30.06.19 01.07.19-15.07.19 16.07.19-31.07.19 01.08.19-31.08.19 01.09.19-15.09.19 16.09.19-30.09.19 01.10.19-20.10.19
Single Room - With Balcony HB 1Ad 39 62 65 75 84 92 84 65 39
Single Room - With Balcony HB 1Ad+1ch(0-1) 39 62 65 75 84 92 84 65 39
Single Room - With Balcony HB 1Ad+1ch(2-12) 39 62 65 75 84 92 84 65 39
Double Room - With Balcony HB 2Ad 50 81 86 97 103 113 103 86 50
Double Room - With Balcony HB 2Ad+1ch(0-1) 50 81 86 97 103 113 103 86 50
Double Room - With Balcony HB 2Ad+1ch(2-12) 50 81 86 97 103 113 103 86 50
Double Room max 4 pax - With Balcony HB 2Ad 50 81 84 97 103 113 103 84 50
Double Room max 4 pax - With Balcony HB 2Ad+1ad 68 110 114 132 139 153 139 114 68
Double Room max 4 pax - With Balcony HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 68 110 114 132 139 153 139 114 68
Double Room max 4 pax - With Balcony HB 2Ad+1ad+1ch(2-12) 68 110 114 132 139 153 139 114 68
Double Room max 4 pax - With Balcony HB 2Ad+1ch(0-1) 50 81 84 97 103 113 103 84 50
Double Room max 4 pax - With Balcony HB 2Ad+1ch(2-12) 50 81 84 97 103 113 103 84 50
Double Room max 4 pax - With Balcony HB 2Ad+2ch(0-1) 50 81 84 97 103 113 103 84 50
Double Room max 4 pax - With Balcony HB 2Ad+2ch(0-1)(2-12) 50 81 84 97 103 113 103 84 50
Double Room max 4 pax - With Balcony HB 2Ad+2ch(2-12) 65 106 110 126 134 148 134 110 65
Single Room - Without Balcony HB 1Ad 36 58 65 72 81 89 81 65 36
Single Room - Without Balcony HB 1Ad+1ch(0-1) 36 58 65 72 81 89 81 65 36
Single Room - Without Balcony HB 1Ad+1ch(2-12) 36 58 65 72 81 89 81 65 36
Double Room - Without Balcony HB 2Ad 46 78 83 94 99 110 99 83 46
Double Room - Without Balcony HB 2Ad+1ch(0-1) 46 78 83 94 99 110 99 83 46
Double Room max 3 pax - Without Balcony HB 2Ad 46 78 83 94 99 110 99 83 46
Double Room max 3 pax - Without Balcony HB 2Ad+1ad 64 106 112 127 135 149 135 112 64
Double Room max 3 pax - Without Balcony HB 2Ad+1ch(0-1) 46 78 83 94 99 110 99 83 46
Double Room max 3 pax - Without Balcony HB 2Ad+1ch(2-12) 46 78 83 94 99 110 99 83 46
Double Room max 4 pax - Without Balcony HB 2Ad 46 78 81 94 99 110 99 81 46
Double Room max 4 pax - Without Balcony HB 2Ad+1ad 64 106 110 127 135 149 135 110 64
Double Room max 4 pax - Without Balcony HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 64 106 110 127 135 149 135 110 64
Double Room max 4 pax - Without Balcony HB 2Ad+1ch(0-1) 46 78 81 94 99 110 99 81 46
Double Room max 4 pax - Without Balcony HB 2Ad+1ch(2-12) 46 78 81 94 99 110 99 81 46
Double Room max 4 pax - Without Balcony HB 2Ad+2ch(0-1) 46 78 81 94 99 110 99 81 46
Double Room max 4 pax - Without Balcony HB 2Ad+2ch(0-1)(2-12) 46 78 81 94 99 110 99 81 46
Double Room max 4 pax - Without Balcony HB 2Ad+2ch(2-12) 60 102 106 123 130 144 130 106 60

Хотелски услуги

Градски превоз – автобуска станица на 500 m од хотелот
Интернет – на рецепција- бесплатно
Плажа
Лежалки и чадори – со доплата на лице место
Содржина во собите
Балкон – по повеќето соби
Фен
Фрижидер
Клима- централна од 13:00 до 08:30 
Сателитска телевизија
Телефон
Туш/када
Дополнителни информации
Нема услови за лица со посебни потреби
Не е дозволен престој за домашни миленици