ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Грција, онлајн пребарувач

Понуда за хотели во Грција за сезоната ЛЕТО 2020

Попусти за рани резервации за лето 2020!

Хотели Касандра - Прв крак на Халкидики

Хотели Касандра - Прв крак на Халкидики

Најзападнниот полуостров на Халкидики, надалеку познат по својата природна убавина, извонреден ноќен живот, фестивали и бескрајна забава ...