ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

ЕВРОПСКИ ГРАДОВИ ИНДИВИДУАЛНО

ЕВРОПСКИ ГРАДОВИ ИНДИВИДУАЛНО
Крстарење по западен Медитеран, Барселона

Крстарење по западен Медитеран, Барселона

Крстарење по западен Медитеран 4 дена (Барселона, Марсеј, Џенова) и 4 дена во Барселона
Цена по лице: 859€

Крстарење по западен Медитеран, Рим

Крстарење по западен Медитеран, Рим

Крстарење по западен Медитеран 7 дена (Чивитавекија, Палермо, Валета, Барселона, Марсеј, Џенова) и 3 дена во Рим
Цена по лице: 897€