ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА

Есенски патувања со автобус

Есенски патувања со автобус

... Виена, Истанбул, Букурешт групни патувања за 8 декември...

Есенски патувања со авион

Есенски патувања со авион

... Божикен пазар во Париз и Рим, прошетка во Милано, крстарење по реката Нил, Тајланд, Тунис и уште многу повеќе...

Есен на планина

Есен на планина

Банско, Боровец, Сандански ... Најубавото годишно време за одење на планина, уживајте во прекрасните бои и прошетки низ шумите и ливадите...

ТУНИС

ТУНИС

... мала земја со многу богата историја, неверојатна природа и популарна дестинација во текот на целата година, поради поволната приморска клима...