ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

ДЕСТИНАЦИИ

Европски Градови

Европски Градови

... со нас до сите градови во Европа, по најповолни тарифи на авионски билети, сместување во одбрани хотели.

Индиски Океан

Индиски Океан

... Малдиви, Сејшели, Маурициус, Мадагаскар...

Азија

Азија

... Бали, Сингапур, Тајланд, Виетнам, Кина, Јапонија...

Африка

Африка

... Тунис, Мароко, Египет, Занзибар, Сафари во Танзанија...

Блиски Исток

Блиски Исток

... Дубаи, Јордан, Израел...