ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55
Бугарија

Бугарија

Богат избор на хотели во Банско, Боровец, Пампорово, Сандански, Велинград...

Искористете ја можноста за рани резервации за сезоната зима 2019-2020, со
попусти за рани резервации и разни бонуси...
.

Банско, зима 2019/2020

Банско, зима 2019/2020

Голем избор на хотели по најдобри цени за сезоната 2019-2020

Попусти и бонуси (7=6,5=4...)

Боровец, зима 2019/2020

Боровец, зима 2019/2020

на надморска височина од 1350, голем избор хотели. Разни попусти и бонуси.

Попусти и бонуси (7=6,5=4...)

Пампорово, зима 2019/2020

Пампорово, зима 2019/2020

Најсончевото одмаралиште во Бугарија кое се наоѓа во срцето на планината Родопи.
Попусти и бонуси (7=6,5=4...)