ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55
Авио превоз

Авио превоз

Авионски билети за целиот свет!

Доколку патувате често, работно или одите на пократки посети, кај нас можете да резервирате ПОВОЛНИ авионски билети за сите светски дестинации, како и хотелско сместување ширум светот - сè на едно место. Сите светски авиокомпании, секогаш по најповолна цена.

Авионски билети + сместување во хотел ✈ сè на едно место ✈

За вас ја избираме најповолната, најудобната и најевтината комбинација до вашата сакана дестинација, каде било во светот.

Овде можете да ни испратите барање кое во најкраток можен рок ќе ви го одговориме.