ДТУ ПЕТ.АЕРО  (02) 3 22 22 01 • (02) 3 12 12 00 • GSM: +389 71 28 55 55

Aquaworld Resort Budapest 4*

Пример термини за патување на 3 и 4 ноќи 

Можност за аранжман и на 7 ноќевања (информации во агенција)


Термин
10.11-14.11.19- 4 ноќи
17.11-21.11.19- 4 ноќи
24.11-28.11.19- 4 ноќи

08.12-12.12.19- 4 ноќи
01.12-05.12.19- 4 ноќи
12.12-16.12.19- 4 ноќи 05.12-08.12.19- 3 ноќи
09.01-12.02.20- 3 ноќи
12.01-16.01.20- 4 ноќи
16.01-19.01.20- 3 ноќи
05.01-09.01.20- 4 ноќи
Возрасно лице 340 € 365 € 420 € 440 € 465 €
Дете до 14 години 70 € 70 € 120 € 100 € 120 €
Цените се дадени во евра со денарска противвредност 1€=62мкд.

АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:

- Директен лет Скопје - Будимпешта - Скопје со авиокомпанија WizzAir
- Аеродромски такси
- Кабинска торба со димензии 40 x 30 x 20 cm
- Трансфер аеродром - хотел - аеродром
- 3/4 ноќевања на база HB/Полупансион
- Користење на Oriental Spa Wellness и Фитнес Центар
- Неограничен влез во Aquaworld Waterpark
- Трансфер Хотел - Плоштад на Хероите - Хотел (распоред на рецепција)
- Организација на патувањето

 

АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:

- Локална такса (на рецепција) - Депозите од 50 € од соба на ден (на рецепција)
- Дополнителен багаж
- Патничко осигурување
- Факлутативни екскурзии и влезници во културно историските знаменитости
 

Општи напомени:

Организатор на аранжманот е ТА Пет.Аеро;
Резервација се прави со уплата од 100%;
Цените на аранжманот се дадени во евра за уплата во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари;
За ова патување мора да имате пасош кој има важност од минимум 90 дена по завршувањето на аранжманот;
Организаторот го задржува правото да ја промени цената на аранжманот во случај на промена на цената на превозот или хотелот;
Организаторот на патувањето го задржува правото за промена на програмата за патување во случај на непредвидени објективни причини, како на пример: застој на граница, доцнење на летот, застој во сообраќајот, затвореност на некој од локалитетите предвиден за посета и слично.
Организаторот на патувањето не е одговорен за редоследот на седишта во авион. 

Пред секое патување ве молиме, внимателно да ги прочитате Општите услови за патување на ДТУ ПЕТ.АЕРО и СКТМ, бидејќи тие се дел од секоја Програма и Договор за патување.

Агенцијата го задржува правото 7 дена пред почеток на патувањето да го откаже аранжманот.